2010.09.06. 08:30 Nóri és Csavargó

A ház, ahol élünk

A ház, ahol élünk, egy 3 szintes kertesház a Cukorsüveg utcában (Sugarloaf Crescent), telis-tele ablakokkal, fénnyel, madárzsivajjal. Az élet nagy része a bejárati szinten lévő ebédlő-konyhában zajlik, esténként az alsóbb szinten lévő nappali-TV-szobában nézzük a falusi angol körorvos kalandjait, a Doc Martin című sorozatot. A mi birodalmunk még lejjebb van, egy nagyon világos, erdei hangulatú, balinéz bútorokkal berendezett szobában, amelyhez egy kis fürdő és konyha is tartozik. A szobából egy nagy teraszra lehet jutni, innen pedig a "kertbe", ami sokkal inkább hasonlít dzsungelre. Eddig még nem is vágtunk neki ... 

KÉPEK

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://noriescsavargo.blog.hu/api/trackback/id/tr372276937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Schlendrián 2010.09.17. 22:04:15

Az, hogy a kutya neve Gergő, számomra sokat mond! Legalább nem csak lélekben vagyok ott Veletek!:-)

Nóri és Csavargó 2010.10.19. 08:33:57

Gergő nemcsak nyüszít, ha fúj a szél vagy ha berepülnek a madarak, de olyan büdös, hogy messziről érezni, ha jön! :) (Laciék nemrég megnyírták és megfürdették, de a szagtalanság csak 1 hétig tartott.) Jobb, ha inkább a zsíros kenyérről jutsz eszünkbe :))
süti beállítások módosítása