2010.09.04. 08:26 Nóri és Csavargó

Nóri (megint) világgá megy

Mit mondjak, nehéz út volt ...

Budapesten a feltúrások-lezárások meg a szokásos késő délutáni dugó miatt fél órába telt a József nádor tér-Kálvin tér útszakasz. Tiszta ideg voltam.

Londonban az útlevélkezelő tiszt vagy húsz percig pöntyögött a számítógépen a vízum-adatbázisban, mert valami nem volt jól. Na, gondoltam, jól kezdődött, jól folytatódik. 20 perc kínlódás, vagy 3 telefon meg 2 engedélyeztetés után a nő bájosan magyarázta, hogy az útlevelemben van pont a dr. mögött, a vízumomban meg nincs. 

Bangkokban éppen sikerült rácsatlakoznom a wifire, hogy nyugi, minden rendben-levelet küldjek kis családomnak, amikor lemerült a gépem. Konnektor ugyan volt, de természetesen nem kompatibilis a magyar szabvánnyal.

Sydneyben fél órával hamarabb szállt le a gépem, mint a menetrendben állt. Bálint és Laci épphogycsak kiértek elém. Mikor kiléptem a tranzitból, már mindketten ott virítottak, miközben odakint ugyanúgy esett, mint amikor 30 órával korábban elindultam otthonról ...

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://noriescsavargo.blog.hu/api/trackback/id/tr522276930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pisti apu 2010.09.08. 08:44:29

Örülök, hogy épségben megvagytok.
Köszönet a köszöntésért, jólesett.
Lábatlanban vagyok, majd otthon tüzetesebben átnézem a blogotokat.
Vigyázzatok magatokra, üdvözlök mindenkit (ismeretlenül is), szeretettel

Pisti apu

aa/szvszl 2010.09.08. 13:58:33

Ezek szerint nem kell Apának segíteni regisztrálni. :))
Felvettelek skype-on, írjatok majd.

Évi
süti beállítások módosítása